onsdag 2 mars 2016

Be different

Be awesome.

Bloggen tog två veckors semester, bara sådär. Två veckor som tuffat fram, kantade av högt och lågt. Hotellvistelse för mig och maken. Vi lämnade barnen med farmor och farfar och for till Uppsala där vi åt och gick och bombarderades med snöblandat regn. Barnen har träffat Ylva Hällen och dansat med Bolibompadraken. Sonen har varit sjuk och jag har varit på studiebesök på en ny arbetsplats.

Imorgon är det meningen att familjen ska åka norrut för en weekend i skidåkningens tecken. Ångest, oro, nyfikenhet och glädje. Men så kröp ett virus in i dotterns system och nu har planerna ändrats. Precis så som det blir då och då, ändrade planer. Grabbarna åker iväg och vi töser stannar hemma.

Februari blev mars. I Skåne är det vår och min insida bultar av längtan efter barmark, gröna skott och värme. Här i Gävle ligger snön kvar och mer ska det komma. Däremellan finns isen. Den täcker gång- och cykelvägar så att vi går flaxande genom dagen. Kalla nätter och enplusgradsdagar ger den perfekta höftledsstöten. Komsi Komsi våren. Be awesome.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar