lördag 30 juli 2016

Bröllopsdag i Skottland

Bröllopsdag, elva år sedan vi stod uppe vid Ales stenar och lovade varandra evig kärlek. För lite mer än tolv år sen stod jag och maken två timmar härifrån (Kilmartin) och tittade på historiska stenar, när han plötsligt klev ner på knä och friade till mig. Igår passerades skylten och det bultade till lite extra i hjärtat. Tänk att vi tolv år senare är här igen, med två underbara barn och en massa kärlek i bagaget. ❤ Vi har skålat och kramats, lekt med barnen, picknickat vid en sjö och tagit det lugnt. En bra dag.

Häromdagen stod det lek på schemat. Landmark Adventure Park, en blandning av lekland (utomhus) och sommarland. Roligt och utmattande. Vi har också varit på Loch Ness-utställningen och kollat efter Nessie i sjön. Barnen är tvärsäkra på att de såg henne på en gång. Jag intresserade mig mer för Urquhartslottet och omgivningarna.

Utsikten vi möts av varje dag är förtjusande. Höga berg, djupa dalar, sjöar och floder, slingrande vägar och gamla slottsruin. Jag är lycklig i ögonen.
Igår var vi i Oban och blev besvikna på destilleriet. Litet och inte särskilt välkomnande. Extra trist då vi la ner tid på att ta oss dit istället för att stanna i Fort William och titta på Hogwart express. Dessutom fanns det inga rum lediga någonstans, så barnen började bli rejält otroliga. När klockan var halv nio på kvällen fick vi napp. Ett halsunkigt hotell till överpris. Som plåster på såren fick vi Thomas Wassberg som rumsgranne. Slumpen.

Imorgon kör vi till Edinburgh för att lämna tillbaka den gigantiska hyrbilen och sen checkar vi in på ett finare hotell några nätter. Familjen ska göra storstan osäker. Hur vet ingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar