torsdag 4 augusti 2016

Lilla hjärtat har fyllt år ❤

Igår fyllde vår lilla tös sex år. Vi väckte henne med sång, paket och pannkakstårta. Hon sträckte sig över hela brickan för att lukta på blomman jag klippt i trädgården några minuter tidigare. Efter frukosten åkte vi till leksaksaffären och lät lilla A få välja en present. Ett paket fick hon på morgonen, det hade jag panikhandlat några dagar innan vi åkte iväg på semester. Det var en Ken-docka. I leksaksaffären valdes Barbies sommarhus och det var en väldigt nöjd tjej som packade upp det här hemma.


Hela semestern har dottern tjatat om nudlar, hennes favorit. Så till önskemiddag blev det vanliga (och dåliga, jag vet) ramen-nudlar. När farmor och farfar kom fikade vi operatårta och vanliga chokladrån. Dottern fick en fin klocka och ett smyckeskåp med speldosa. På kvällen grillade vi och barnen fick varsin godisbit innan allt så sakteliga lugnade ner sig.


På tal om att fira, i fredags var det ett år sen vi flyttade hit till Gävle från Skåne. Det känns inombords, speciellt med tanke på att det var så nyligen vi åkte därifrån efter en superfin vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar