fredag 26 augusti 2016

Skolbarn

Första veckan på höstterminen 2016 är avklarad. Nu har vi två skolbarn i familjen. Helt ofattbart, när blev de så stora? Båda barnen är positivt inställda och säger att det är bra. Visst är det tjafs bland barnen på skolan, sånt går inte att undkomma.

I morse var det segt att gå upp. Tidiga morgnar har varit ovanliga den senaste månaden. Dotterns väckarklocka ringde och ringde hon sov vidare under täcket. När jag stängt av klockan (hon har själv valt att bli väckt av klockan) var hon inte alls sugen på att följa med ner. Dessutom går barnen fortfarande på semestertid. Allting går i ultrarapid och de har ovanligt mycket att diskutera. Jag hoppas att rutinerna faller på plats under nästa vecka.

Nu har vi helg och det är dags för fredagsmys i tv-soffan. Imorgon är det tidig uppstigning då vi ska till Stockholm för att gå på Naturhistoriska och senare se Djurgården-Gävle på Tele 2 Arena. Fullspäckad dag, bara roligheter. Antar att det är en seg familj som ramlar in genom dörren imorgon kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar