måndag 2 januari 2017

Måndag, The OA

Bilden är inte speciellt bra, men känslan var oslagbar. Hög luft, en smal månskära som lät oss se resten som en dröm. Ett par stjärnor, tillfredsställande få och till det en mage som bearbetade födelsedagstårta.


Svågern fyller år idag och i eftermiddags åkte vi dit och firade honom. Fika och Just Dance, toppen. Efteråt handlade vi kvällsmat och dottern hann med att bryta ihop för femtioelfte gången idag. Älskade lilla unge som får mig att odla fler gråa hårstrån än vad som är rekommenderat. 

Vegetariskt till mat och ett glas rött vin till det. Barnen drack överbliven Kivikscider och därefter sjönk hela familjen ner i soffan och slötittade på Hotell Transylvanien innan det var dags för de små att gå och lägga sig. Imorgon blir det Andys lekland och då gäller det att vara utsövd. Lika bra att gå och lägga sig nu då.

Måste bara tipsa om en bra serie på Netflix. The OA, jag fastnade direkt. Inget för er som är skeptiska till det övernaturliga. Lagom mycket kill i magen och däremellan en story som får en att fundera på allt möjligt.      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar