tisdag 17 januari 2017

Stort paket

Idag har jag äntligen fått håret klippt. Så skönt att slippa det långa och lövnacken som jag aldrig någonsin kan med. Passade på att köpa nya skridskoskydd till sonen och en ny t-shirt till hans gympa blev det av bara farten. Slutreorna är överlag väldigt trista, men tjugofem kronor för en sporttröja är bra.

Dagens huvudpunkt var när det ringde på dörren strax efter lunch. Utanför stod en karl med ett jättepaket. Så fort jag fått in det i hallen och skrivit under slet jag upp kartongen. Hurra, inuti fanns precis den fina sänggavel som beställts ett par veckor tidigare. Bort med wellpapp, bort med skyddsplast, dammsugaren fick ta ett par tag bakom sängen och sen föste jag ner sänggaveln på plats. Åh, så bra det blev då! Nu återstår bara att få upp de nya sänglamporna och sen är den delen klar. (Tre lister, några tavlor och en matta står också på att göra-listan, men det tar vi senare.) 


När barnen var hämtade och middagen låg i magen åkte hela familjen till Maxi för att storhandla. Inget roligt projekt, däremot är det jätteskönt när det är avklarat och alla saker står på sin plats här hemma. Jag blev väldigt nöjd över att två veckors matsedel landade på tusenlappen. Visst behövs stödhandling och en del kött fanns redan i frysen. Ändå, tusen kronor. 

Alldeles strax är det tack och godnatt. Jag ska bara smygtitta lite till på Ouija (sjukt mörkrädd och lättskrämd) och därefter blir det en snabbdusch. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar