fredag 22 september 2017

Imponera och krabbelurer


Tösen var en smula varm i morse så vi bestämde att ännu en dag hemma var det bästa. Det är hon och jag idag också, superteamet. Det är mycket lek, sång, dans och gos. Däremellan gör jag hemmasysslor, som att tvätta, vika tvätt, plocka disk, städa badrum och leka butler. Lilla hjärtat följer mig som en svans så fort jag går upp på ovanvåningen. Vid ett av tillfällena passade hon på att imponera genom att nå ända upp till taket. (Att hon stod nästan högst upp i trappan bortser vi ifrån.)


Det var visst soppa och pannkakor i skolan igår och dottern var såklart hemma. Så idag gjorde jag krabbelurer till lunch. Oj, hon åt som en varg! Det slank nog ner tio stycken. Med tanke på att tösen inte är speciellt förtjust i skolmaten förstår jag att hon måste äta igen det på hemmaplan. Inte mig emot, den lilla kroppen är mest i rörelse. Hopp och skutt.

Strax helg och familjen samlas. Ikväll blir det lasagne, om jag kommer iväg till affären och får tag på mjölk till såsen. Mjölk - och vin. Mmm, fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar