söndag 3 september 2017

Kalle Anka-skor

Förra våren fick jag problem med vänster fot. Mortons neurom blev sjukgymnastens dom. En nervknuta som är ytterst besvärande och som är väldigt svår att få bort. En del opereras och ca hälften blir bra. Andra får kortison och det hjälper för tillfället. Jag har köpt bredare skor, inläggssula och gjort en del övningar. Känner i stort sett aldrig av knutan numera.

Däremot har jag känt av ett sug att börja springa igen. Mina promenader lockar till att skutta iväg. Därför finns det nu en ny sport-bh och ett par löparskor i min ägo. Inga undanflykter. Inte mer än att det vräkte ner regn dagen efter skorna köptes. Jag vill inte börja med att bli dyngsur efter en minut. Första turen ska vara ett bra minne och pepp till vidare träning.

Sen blev det fredag - en hel helg att lägga på löpning! Om det nu inte vore så att maken åkte iväg tidigt på fredagsmorgonen. Åkte hela vägen till Frankrike för en långweekendskonferans med nya jobbet. Han kommer hem imorgon kväll. Barnen är som klisterlappar och en tur till soprummet innebär att vi går alla tre. Alltså väntar jag med första löpturen till imorgon. Eller på tisdag. Haha.

Visst är skorna söta? De ser ut att tillhöra Kalle Anka. "Kvack, kvack", lät jag i affären. Ett par Altra, herrmodell, storlek 40. Perfekt spelutrymme för tår och trampdyna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar