onsdag 27 september 2017

Min favoritfärg är höst


Onsdag, vilodag.
När barnen kommit till skolan och jag åter var hemma, bytte jag om till träningskläder och snörade på löparskorna. Det blev det vanliga rundan och efter en tredjedel bestämde jag mig för att springa hela. Att jag faktiskt klarar av det utan att behöva läggas in på vilohem efteråt. Visst gick det! Den sista biten var oerhört seg, det belönade jag med en näve hallon efter duschen. Nu måste det väl ändå vara sista omgången hallon jag plockat!
Söta och goda, inte ens frosten har kommit och nypt dem.


Efter lunchen kändes det ett gnag av naturlängt i hjärtat. Gick iväg till skogen och tog in allt fantastiskt. Dofterna, färgerna, känslan och värmen i hösten. Kroppen var väldigt trött när jag kom hem igen. Laddade hem en mindfulness-app och drog igång den. Höll på att somna där jag satt i soffan och slappnade av.
Älskar mindfulness!


Visst är det vackert just nu?
Jag bor i Gävle och vi har ännu en färgglad höst att njuta av. Det snöade löv i skogen när jag fotade. När marken börjat täckas med löv frasar det himla härligt under fötterna när man går. Dessutom kommer höstdoften rakt upp i nosen när det rörs om ordentligt.


Trädet ovanför!
Jag har följt förändringarna i flera veckor. Från knallgrönt till lite ljusare grönt och sen över i gult och nu är det nästan orange. La upp en liten film på Instastories när jag sparkar omkring i löven. Hade jag varit en hund skulle jag nog legat ner och rullat runt, inget mindre.
Härliga höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar