söndag 10 september 2017

Söndag i Boulongern

Två rastlösa vuxna ville göra något efter lunchen och till slut kom vi iväg till Boulongern för att se om minigolfbanan var öppen. Det var den inte, allt har nog stängt igen nu när september kommit igång.


Istället för att åka hem blev det en promenad i parken. Vi ville kolla in badplatsen intill Gavleån. Barnen rastade sig vid utegymmet och jag njöt av solglitter i vattnet. Det kan alldeles säkert vara härligt att bo i stan och ha nära till naturbad och grillplats. Just idag såg vattnet inte så inbjudande ut. Brunrött och väldigt kallt.


Vilken lyx att ha en så fin park i stan. Långa spår som passar både stora och små, löptokiga och promenadgänget. Våra barn är inte så intresserade av att gå utan mål. Jag däremot kan gå och gå och bara njuta av utsikten.


Precis så här vill jag ha hösten. Lite moln, mera sol och precis lagom mycket värme och vind. (Just nu regnar det trots att jag ser blå himmel utanför fönstret.)


Vilken skillnad det är på marken mellan igår och idag. Massor med gula löv ligger i vägkanten och lyser upp. Jag vill fylla ryggsäcken med fika, ta picknickfilten under armen och traska långt ut i naturen och bara njuta. Andas in den nya årstiden och känna hur en del av sommarens måsten flyger iväg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar