fredag 20 oktober 2017

Äntligen fredag


Helg. 
Jag älskar att vakna upp och känna fredag. Veta att efter detta uppvaket är det helg två morgnar. Ring så spelar vi på lördagen och söndag på söndagen. Ahh. 

Idag slutade vi halv tolv. Jag cyklade hem och åt lunch. Tittade på ett halvt avsnitt av Hemlock Grove och spelade på telefonen. Sen insåg jag, lite sent, att det var dags att hämta dottern. Lovade att hämta henne direkt efter skolan. 

Vi åkte hem och latade oss. Tittade på teve, fikade och drällde omkring. Sonen kom från skolan och en timme senare hojtade maken att han var hemma. 


Klockan fem var vi bjudna till svärföräldrarna på middag. Provsmakning av unik whisky från Mackmyra och trerätters. Väldigt trevlig kväll med både djupa diskussioner och småfniss över feltolkningar. 

Tösen blev övertrött och vi kom väl hem en stund för sent. Jag fick både sjunga och släcka självantända bränder innan det var okej att säga godnatt och lämna henne på rummet. Lilla hjärtat. Förra veckan var hon hemma. Denna veckan har varit full av aktiviteter och i morse blev hon slagen i skolan. Inte så konstigt att hon bröt ihop. 

Nu kryper vi ner under täcket och sover gott och länge. Lördag imorgon. Sovmorgon! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar