söndag 22 oktober 2017

Gratis lycka


När jag och dottern var på väg till sporthallen för att se storebror spela innebandymatch såg vi en mamma som hade placerat ut sina två små pojkar i en lövhög. Det var seriöst. Hon hade, bortsett från två barn under två år i vagn, en kratta och ett gott humör. Perfekt väder för att få en fin bild till släkt och vänner. 

Efter matchen, som sonens lag tyvärr förlorade i, passade jag på att ta några roliga bilder på tösen bland höstlöven. De var lite för fuktiga för att prassla ordentligt, men helt perfekta då de inte frasade sönder sig över dotterns hår. Utöver roliga bilder blev det en lyckostund. Vem gillar inte att leka med höstlöv?

När storebror och pappa F kom hem höll jag på att förbereda en fruktsallad. Det smakar alltid gott med godfika efter en match. Fruktsallad med glass och chokladsås. Mums! 

Det har varit en produktiv dag här hemma. Vi har hunnit med att städa nedervåningen och både badrum och tvättstuga. Dessutom blev det en tur till outleten för att leta efter nya skor till sonen. Han har ont i hälarna och vi vet inte om det är de nya gympaskorna eller höstkängorna. Trist att behöva "prova" med ett par nya av endera sorten för att se vad det är som stör. Förra gången det blev så var det märkesskorna som gav honom ont i hälen. Eftersom vi inte hittade några skor idag får far och son kolla inne i city imorgon när jag är med dottern på dans. Full rulle kommande vecka. 

2 kommentarer:

  1. Det är ganska vanligt att pojkar i den åldern får ont i hälarna. Alexander får ont när han spelar fotboll och handboll. Vi har köpt inlägg på sportaffären som han har i träningsskorna. Det har hjälpt honom. Kanske kan vara en lösning för er också.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Helén! :) Allt bra med er? Kanske vi ska kolla med inlägg då. Sjukgymnasten vi var till (för mer än ett år sen) sa att uppbyggda skor inte är så bra för växande fötter. Utan platta, billiga skor från ica eller skopunkten är helt okej. Ska prata med F om det.

      Radera