söndag 8 oktober 2017

Partaj


Igår hade vi fest! Maken fyllde 40 för två månader sedan och nu blev det partaj. Catering, smörgåstårta och vanliga tårtor, gjorde det väldigt mycket enklare för oss. Lokalen vi var i är bostadsrättsföreningens, himla smidigt. De saker vi glömt att ta med oss var bara att gå hem och hämta.

Vilken härlig fest det blev. Go stämning och en riktigt rolig lek som vi körde i två omgångar. Barnen gick hem och la sig (jag följde med och nattade dem) och hade barnvakt för första gången (det gick superbra).

Det blev lite senare sänggång än vad som  var tänkt. Klockan var halv två när jag stängde ögonen. Dessutom vägrade kroppen ge mig sovmorgon. Lite smått seg start på dagen. Konsekvenser man får ta efter en pangfest.

När lokalen var städad och allting undanröjt tog soffläget över. Väldigt skönt. Regnet har vräkt ner sen lunch och kommer inte lugna sig. Vi packade in oss i bilen och åkte till närmaste snabbmatskedja (en kilometer) för att äta skräpmat blidka barnens eviga middagsönskemål. Därefter har det varit pyjamas, film och lite småsovande i soffan. Det blir en tidig kväll så att jag orkar med måndag imorgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar