lördag 18 november 2017

Födelsedagspresent


Strax efter klockan ett blev jag upphämtad av svärföräldrarna. I Valbo hämtades svägerskan upp och vi fick varsitt glas bubbel och en skål nötter. 
Det var dags för födelsedagspresenten. 

Svärfar lämnade av oss tre damer utanför Aqua Spa & Relax i Valbo (strax utanför) och vi bytte om till badkläder och kravlade ner i bubbelpoolen. Skönt, skönt, skönt. 


Alla tre hade massage inplanerad och medan svärmor fick sin behandling bastade jag och J en liten stund innan det blev nödvändigt att krypa ner i den varma poolen igen. 


Ni anar inte hur skönt det var att bli masserad. Massösen hade varma och vänliga händer som inte gjorde mig illa en enda gång. Efteråt fick jag ligga kvar en stund och fick frågan hur det var, hur jag mådde. Kände mig knockad och nästan nymornad. Fick förklarat att mina muskler spänner sig direkt efter uppmjukning. Jag ska gärna använda spikmatta varje dag för att få bukt på stressen i axlar, rygg och nacke. Nu ska jag leta reda på vår spikmatta och göra mitt bästa för att inte bli ihjälstucken. 


Avslutningsvis serverades vi sallad på ovanvåningen. Finaste svärmor hade packat ner vin till maten och mitt yra huvud lugnade till slut ner sig och kom in i ordning igen. Jag blev verkligen påverkad av massagen. 

Tusen tack till mina fina svärföräldrar för en perfekt födelsedagspresent! Jag gör gärna om det nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar