fredag 10 november 2017

Frost, hot, shopping och helg


I morse var det isgata i Gävle. Hela familjen fick åka bil till jobb, arbetsträning och skola. Frosten ligger fortfarande kvar och det är väldigt vackert i kontrast med eftermiddagssolen.

Trots att klockan bara är tjugo i två på eftermiddagen är jag sliten. Natten var rörig, drömmarna gjorde mig väldigt stressad och hur jag än väckte mig själv kom drömmarna tillbaka. Förmodligen har de flesta sett mina halsmandlar idag då jag gäspat femtioelva gånger på jobbet. Fick en ny uppgift som ska bli rolig att ta tag i. Tyvärr gick det inte idag, hjärnan har tydligen också blivit frostig och kan därför inte komma fram till vettiga beslut. Jag har åtminstone vikt fram fyrtio sidor bok och skapat en mall i InDesign.

Hämtade dottern direkt efter jobbet och hon var på bra humör trots att en viss liten fröken i hennes omgivning gjort sitt bästa för att sänka henne. Usch, jag blir så arg och ledsen över att en sjuåring ska hota och skrämma vår tös. Lärarna tar tag i det på en gång, men vad hjälper det en redan orolig mage som värker? Jag önskar att helgen blir som honung för min lilla tös. Att hon får skratta och leka och busa och äta godis och bara må bra. 

Just nu samlar vi två, tösen och jag, ork nog att först åka in till stan och fixa presenter till kalas som är på gång, kläder till barnen och en ny bh till mig själv. Ikväll blir det lugnt. Tillaga en köttgryta, hälla upp ett glas vin och köra chillout i högtalarna. 

Imorgon däremot, då ska jag ut på galej med grannen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar