torsdag 2 november 2017

The 100 och bowling


Tassade upp och gjorde mig klar medan resten av familjen snusade vidare i sina varma sängar. Cyklade iväg genom duggregn och gråväder och startade upp datorn med en gäspning. Är det halsont jag känner, eller bara pre-mens? 

Kom hem tidigare eftersom jag hade kuratortid innan lunch. Fixade mat åt oss och la mig sen i sängen med plattan och en Netflix-färsk säsong av The 100. Såg ett avsnitt och njöt i fulla drag. Jag var helt fängslad ett tag i våras av serien. Ser fram emot resten av avsnitten samtidigt som jag har kill i magen av att veta att hela säsong 2 av Stranger things väntar på mig. Good times. 


Halv fyra tog vi bussen till stan och möttes av en härlig solnedgång. Inte helt lätt att få med på bild bland alla fula hus. Bord var bokat på O'Learys och vi åt en helt okej middag. Därefter var det dags för bowling. Fina banor och bra musik. 

Tyvärr var servicen under okej nivå. Det tog jättelång tid att få mat och dryck och sonens sallad på tallriken var hängig och hade helt klart ett dygn på nacken. Vi väntade minst en kvart på dryck, både till mat och under bowlingen. Trist nog är det inte första gången O'Learys i Gävle visar denna servicenivå. Personalen är trevlig och det är bra. Men snabbhet är inte med på deras lista över service. 


Jag förlorade ikväll. En strike och en hel hög med rännor för mig. Vilken tur att jag inte är en dålig förlorare. Varje gång jag släpper iväg klotet kommer känslan, "Ja, detta kommer att bli fantastiskt.". Sen går det knappt sådär.

Hela familjen fick springa till bussen. Betalningen på restaurangen tog inte kortare tid än beställningar och väntan på dem. Jag och barnen gick i förväg och ändå blev det smått panikartat den sista biten. Dottern fick håll i magen och blev rädd,  så hon grät stora tårar på väg in i bussen.

Nu är allt lugnt här hemma. Sonen spelar Minecraft och pappan och dottern spelar Super Mario Bros på 8-bitars från 80-talet. Jag ligger raklång i soffan. Ska alldeles strax byta kanal på tvn, Disney Channel är inte min favorit. Kan hända att jag slocknar snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar