tisdag 26 juni 2018

Lilla maggen


Jag och sonen cyklade ner på stan i förmiddags. Båda hade klipptid och vi hann med en fika mellan klippningarna. Redan när vi kom ner kände jag att magen var arg. Det sved och humöret gick åt det surare hållet. Försökte hålla stressen borta, men det ökar alltid när jag är bland mycket folk. Så fort vi var klara ville sonen cykla hem och tvätta håret, barberaren hade öst i både vax och hårspray i hans hår så att hela Stortorget glänste. När vi hade 600 meter hem upptäckte sonen att hans mobil hade glömts kvar i barbershopen. Som tur var hade de lagt undan den - den här snälla mamman cyklade tillbaka till centrum för att hämta ongens käraste ägodel. Det resulterade i 7 extra kilometer och en mycket svettig Sandra. Dessutom blev magen ännu mera kinkig och resten av dagen har jag försökt vila med en bok i handen.

Nu känns det lite bättre och jag är inte längre orolig för att det skulle vara gallan som spökat. Det ömma sitter rakt under revbenen, det vanliga stresstället på mig. Morgondagen kommer att bli en utmaning och jag ska verkligen ta hand om mig. (Slår vad om att det beror på att jag hoppade över havregrynsgröten i morse.)

Ni har väl koll på att Morden i Midsomer drar igång ikväll klockan 21:00 på svt1? Jag är taggad och ska krypa in under filten med en kopp te. Eller möjligen ett stort glas vatten, det är alldeles för varmt för te idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar